info@patronbirodalom.hu ügyfélszolgálat: h-p 8:00-15:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.

Létrehozva : 2018. október 17., szerda

Kétségtelen, hogy nehéz feladat kiválasztani a legjobban megfelelő printert, mert bár rengeteg van a piacon, mégis kompromisszumkésznek kell lenned a választáskor.  Éppen ezért arra kérünk, hogy játssz velünk: képzeld el a számodra tökéletes printer összes jó tulajdonságát, mi pedig varázslók leszünk, mert elmondjuk, hogy milyen printerre gondoltál. Olvass tovább!


 

Létrehozva : 2018. október 8., hétfő

Akár egyetlen mondatban felsorolhatnánk sokkal több, mint 5 egyszerű okot, hogy miért van szükséged naptárra, de jobbat találtunk ki. Kihagyjuk az unalomig ismételt okokat (mert tervezni tudsz, mert látod a teendőidet, mert összehangolhatod a családdal a napjaidat) ehelyett mondunk olyat, amire nem is gondoltál. Íme az okok.

 


 

Létrehozva : 2018. október 5., péntek

Ha valaki néhány évtizeddel ezelőtt balkezesnek született, akkor legkésőbb iskolás korában mindenki mindent bevetett azért, hogy átszoktassák jobbkezesnek. Egyrészt azért, mert a balkezességre, mint valamilyen hibára tekintett a szülő, a pedagógus, és a közvélemény is, másrészt a balkezesek élete nehezebb volt, hiszen  minden a jobbkezeseknek lett kitalálva. Szerencsére ez ma már megváltozott. Elmondjuk, miért.


 

Létrehozva : 2018. július 11., szerda

A Gönyűi Széchenyi István Általános Iskola listája.

Az általános iskola 8 osztályának teljes felszerelés listája, a helyi iskolával egyeztetve.


 

Létrehozva : 2017. november 15., szerda

A megfelelő csomagolású kávé kiválasztása és tárolása

A kávé megvásárlása esetében a megfelelő csomagolású kávé kiválasztása sokkal több odafigyelést igényel, mint egy csinos csomagolás leemelését az üzlet polcairól.