info@patronbirodalom.hu h-p 8:00-17:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.

Létrehozva : 2018. december 18., kedd

Van egy rossz hírünk. Akármennyire is próbálsz előre gondolkodni ez a karácsony is olyan lesz, mint a tavalyi, és a tavaly előtti volt. Hiába döntötted el azt, hogy idén nem kapkodsz, kapkodni fogsz, és szükséged lesz last minute ajándékokra. Adunk most neked 5 last minute ajándékötletet, olyat amivel megmentheted a karácsonyt.

 

 


 

 

Létrehozva : 2018. december 11., kedd

A naptár az egyik leggyakoribb, és legtöbbet vitatott karácsonyi ajándék. A kritikusok szerint elcsépelt, azt mondják rá, hogy ötlettelen, hogy nem gondolkodtál azon, hogy találj valamilyen izgalmasabb, érdekesebb ajándékot. Pedig a negatív jelzők csak azokra a (tucat)naptárakra igazak, amiket a plázák papírboltjaiban veszel meg. Az egyedi naptár teljesen más. Olvasd el a cikket, és lehet, hogy idén egyedi naptárat fogsz ajándékozni.

 


 

 

Létrehozva : 2018. december 7., péntek

Bár nem árulunk lila héliumos lufit 40-éves lettem felirattal, sem last minute utazásokat, nincs plüss unikornisunk, sem távirányítós autónk, mégis érdemes benézned hozzánk ha szülinapi ajándékot keresel. Máris elmondjuk miért.

 


 

 

Létrehozva : 2018. december 3., hétfő

Észrevetted, ugye, hogy még hónapok vannak karácsonyig, de a nagyobb hiper és szupermarketekben már előkerültek a karácsonyi dekorációk, a gömbök, a fények a girlandok, és a díszek is. Napokon belül mindenhonnan a karácsonyi dalokat halljuk majd, függetlenül attól, hogy odakint még erősen tűz az október végi nap, és 20 fok feletti a hőmérséklet. Illúzióromboló, vagy trendi? Miért alakul ki és mi a hatása rád? Mit egyél, és miért? Elmondjuk. 

 

 


 

 

Létrehozva : 2018. november 30., péntek

A mai napig sokan ódzkodnak az utángyártott tonertől, pedig nem csak sokat lehet vele spórolni, hanem környezettudatos is vagy, ha azt veszel. Összeszedtünk neked 5 okot, hogy miért jó döntés az utángyártott toner. Olvasd el.

Utángyártott toner