info@patronbirodalom.hu h-p 8:00-17:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.

Létrehozva : 2019. április 2., kedd

A titokzatos vonalkák egy kicsit könnyebbé tehetik az életed. Feltéve, hogy tudod, mire valók.

 

 


 

 

Létrehozva : 2019. március 26., kedd

Ismerje meg a „Safe2See” biztonsági villogókat!

Megérkeztek a „Safe2See” LED-es biztonsági villogói, melyekkel minden helyzetben, rossz látási körülmények mellett is látható maradhat!

 


 

 

Létrehozva : 2019. február 26., kedd

Kávébabtól az eszpresszóig

Az olasz kávékultúra története egészen az 1570-es évekig nyúlik vissza, amikor az első arab kereskedőhajó Velencében partot ért, fedélzetén az akkoriban még ritkaságszámba menő és luxuscikknek számító kávébabokkal. Nem telt el sok idő, amíg az illatos és aromás kávészemek meghódították a csizma alakú ország lakóit és az olasz kulinária folyékony gyöngyszemévé váltak.

 


 

 

Létrehozva : 2018. december 18., kedd

Van egy rossz hírünk. Akármennyire is próbálsz előre gondolkodni ez a karácsony is olyan lesz, mint a tavalyi, és a tavaly előtti volt. Hiába döntötted el azt, hogy idén nem kapkodsz, kapkodni fogsz, és szükséged lesz last minute ajándékokra. Adunk most neked 5 last minute ajándékötletet, olyat amivel megmentheted a karácsonyt.

 

 


 

 

Létrehozva : 2018. december 11., kedd

A naptár az egyik leggyakoribb, és legtöbbet vitatott karácsonyi ajándék. A kritikusok szerint elcsépelt, azt mondják rá, hogy ötlettelen, hogy nem gondolkodtál azon, hogy találj valamilyen izgalmasabb, érdekesebb ajándékot. Pedig a negatív jelzők csak azokra a (tucat)naptárakra igazak, amiket a plázák papírboltjaiban veszel meg. Az egyedi naptár teljesen más. Olvasd el a cikket, és lehet, hogy idén egyedi naptárat fogsz ajándékozni.