info@patronbirodalom.hu ügyfélszolgálat: h-p 8:00-15:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.

Létrehozva : 2018. december 7., péntek

Bár nem árulunk lila héliumos lufit 40-éves lettem felirattal, sem last minute utazásokat, nincs plüss unikornisunk, sem távirányítós autónk, mégis érdemes benézned hozzánk ha szülinapi ajándékot keresel. Máris elmondjuk miért.

 


 

 

Létrehozva : 2018. december 3., hétfő

Észrevetted, ugye, hogy még hónapok vannak karácsonyig, de a nagyobb hiper és szupermarketekben már előkerültek a karácsonyi dekorációk, a gömbök, a fények a girlandok, és a díszek is. Napokon belül mindenhonnan a karácsonyi dalokat halljuk majd, függetlenül attól, hogy odakint még erősen tűz az október végi nap, és 20 fok feletti a hőmérséklet. Illúzióromboló, vagy trendi? Miért alakul ki és mi a hatása rád? Mit egyél, és miért? Elmondjuk. 

 

 


 

 

Létrehozva : 2018. november 30., péntek

A mai napig sokan ódzkodnak az utángyártott tonertől, pedig nem csak sokat lehet vele spórolni, hanem környezettudatos is vagy, ha azt veszel. Összeszedtünk neked 5 okot, hogy miért jó döntés az utángyártott toner. Olvasd el.

Utángyártott toner 

 


 


 

 

Létrehozva : 2018. november 8., csütörtök

 

Valahol Lengyelországban járunk egy varsói ház ötödik emeletén a kilencvenes években akkor, amikor még kevés fényreklám van. Szemben, a magasabb (valószínűleg irodaházon) egy hatalmas felirat világít: Faber Castell, és ugyanez a felirat látható azon – az  infláció miatt több ezer zlotyba került radíromon is -  amit a keresztanyámtól kaptam, és hazafelé a reptéren, mint egy kincset szorongatok.

 

 


 


 

 

Létrehozva : 2018. október 29., hétfő

Biztosan észrevetted már azt, hogy vannak – látszólag teljesen ugyanolyan, ugyanazokba a printerekbe való -  tonerek, amik mindössze abban különböznek, hogy az egyiknek S, másnak pedig L a végződése. Az a kérdés, hogy mi a kettő között a különbség, és melyiket érdemes megrendelned. Máris elmondjuk, de szerintünk már te is tudod.