info@patronbirodalom.hu ügyfélszolgálat: h-p 8:00-15:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.
Létrehozva : 2017. szeptember 5., kedd

A tökéletes minőségű fotónyomtatástól kezdve az interneten talált ingyenes e-bookon át, egészen a formanyomtatványokig, levelekig, számlákig számtalan printelni való lehet otthon, és az irodádban is. Kétségtelen, hogy nem könnyű kiválasztani a legjobb ár értékarányú, olyan printert, ami a legmegfelelőbb lesz neked. Mutatunk lépéseket amelyek közelebb visznek a megoldáshoz.

 

 


 

Létrehozva : 2017. augusztus 3., csütörtök

Ha valamire igaz a „felgyorsult világ” kifejezés, az a fotózás, és nem csak azért mert ma már szinte korlátlan mennyiségű fotót tudsz készíteni, hanem azért is, mert szinte bárhol ki tudod printelni. Ha ez így van, akkor mi szükséged van otthon egy printerre? Elmondjuk...

 

Otthoni nyomtatás a Patronbirodalom segítségével 


 

Létrehozva : 2017. július 24., hétfő

Mielőtt elmondjuk neked, hogy mi a Scribble-ben a csodálatos, és miért várt rá a fél világ, meg kell tudnod nem csak azt, hogy mi is pontosan a CMYK, hanem azt is, hogy vajon pontosan mennyi szín is van a világon? Ha tovább olvasol, minden kérdésedre választ kapsz.

 


 

Létrehozva : 2017. július 12., szerda

Ha valaha elgondolkodtál azon, hogy vásárolsz egy – maximum pár ezer forintos – színes nyomtatót, amit aztán még aznap hadra fogsz, és printelsz, és printelsz, és printelsz, boldogan: inkább felejtsd el. Elmodjuk miért ne vásárolj olcsó nyomtatót (multiban sem)

 


 

Létrehozva : 2017. július 3., hétfő

Egy nemzetközi vizsgálat alapján tudósok arra jutottak, hogy egy kisgyerek, egy átlagos napon 417 kérdést tesz fel. Éveken keresztül, minden nap. Hogy megtudd, mi köze van a napi 417 kérdésnek a patronbirodalom.hu webáruházhoz, azt mindjárt elmondjuk.