info@patronbirodalom.hu ügyfélszolgálat: h-p 8:00-15:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.
Létrehozva : 2017. november 15., szerda

A megfelelő csomagolású kávé kiválasztása és tárolása

A kávé megvásárlása esetében a megfelelő csomagolású kávé kiválasztása sokkal több odafigyelést igényel, mint egy csinos csomagolás leemelését az üzlet polcairól.


 

Létrehozva : 2017. október 25., szerda

Ha már van printered, akkor mindenképp olvass tovább, mert mondunk néhány tippet, amivel rengeteget tudsz spórolni nem csak a nyomtatási idővel, hanem a nyomtatód patronjával is: íme, hogyan lehet a lehető legolcsóbban nyomtatni: tippek, és trükkök.

Spórolás a patronbirodalommal

 


 

Létrehozva : 2017. szeptember 5., kedd

A tökéletes minőségű fotónyomtatástól kezdve az interneten talált ingyenes e-bookon át, egészen a formanyomtatványokig, levelekig, számlákig számtalan printelni való lehet otthon, és az irodádban is. Kétségtelen, hogy nem könnyű kiválasztani a legjobb ár értékarányú, olyan printert, ami a legmegfelelőbb lesz neked. Mutatunk lépéseket amelyek közelebb visznek a megoldáshoz.

 

 


 

Létrehozva : 2017. augusztus 3., csütörtök

Ha valamire igaz a „felgyorsult világ” kifejezés, az a fotózás, és nem csak azért mert ma már szinte korlátlan mennyiségű fotót tudsz készíteni, hanem azért is, mert szinte bárhol ki tudod printelni. Ha ez így van, akkor mi szükséged van otthon egy printerre? Elmondjuk...

 

Otthoni nyomtatás a Patronbirodalom segítségével 


 

Létrehozva : 2017. július 24., hétfő

Mielőtt elmondjuk neked, hogy mi a Scribble-ben a csodálatos, és miért várt rá a fél világ, meg kell tudnod nem csak azt, hogy mi is pontosan a CMYK, hanem azt is, hogy vajon pontosan mennyi szín is van a világon? Ha tovább olvasol, minden kérdésedre választ kapsz.