info@patronbirodalom.hu h-p 8:00-17:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.

5 last minute ötlet, amivel megmentheted a karácsonyt.

Van egy rossz hírünk. Akármennyire is próbálsz előre gondolkodni ez a karácsony is olyan lesz, mint a tavalyi, és a tavaly előtti volt. Hiába döntötted el azt, hogy idén nem kapkodsz, kapkodni fogsz, és szükséged lesz last minute ajándékokra. Adunk most neked 5 last minute ajándékötletet, olyat amivel megmentheted a karácsonyt.

 

 


 

 

 

Last Minute karácsonyi ötletek

Megfigyelted már, hogy az utolsó pillanatos karácsonyi ajándékok sok mindenben hasonlítanak? Legtöbbször apró ajándékok (apró a méretük), nem drágák (talán néhány ezer forintosak lehetnek) és azt az „aha” élményt adják, hogy „A fenébe, miért nem jutott eddig eszembe”. Az is közös az ilyen ajándékokban, hogy egy utolsó kiegészítő ajándékok, amit általában a lelkiismereted diktál: akkor veszel last minute ajándékot, ha úgy érzed, hogy nem elég, vagy nem jó ajándékot vettél valakinek, ezért a fő ajándék mellé kell egy apróbb is. Mutatunk neked 5 utolsó pillanatos karácsonyi ajándékot.

 

Pendrive

A pendrive az az ajándék amelyik mindenki számára hasznos, hiszen mindenkinek van laptopja, számítógépe, amin vannak adatok, file-ok, kedvenc képek. A gépen, a gép winchesterén. Persze, használhatsz szuper fileküldő alkalmazásokat, amik az interneted feltöltési sebességétől függően valamennyi idő alatt elküldik az egyik gépről a másikra a kedvenc fotóidat, de akkor megint számítógépen, laptopon van. Egy pendrive a szabadságot adja. Könnyű használni, rengeteg adat (például kép, dokumentum) elfér rajta, és az adataid biztonságban vannak. Az csak hab a tortán, hogy azonnal ajándékoztál egy hordozható eszközt is. A pendrive könnyen megmentheti a karácsonyt. Kattints ide, és nézd meg őket. https://patronbirodalom.hu/?q=pendrive&p=kereses

 

Külső HDD

HDD avagy a külső merevlemez, háttértároló. Biztosan ismered, vagy láttál már ilyet. Egy külső vinyó amit egyszerűen hozzá tudsz csatlakoztatni minden géphez, és ha akarod akkor arra használod, hogy biztonsági másolatot készíts a gépeden levő adatokból, ha akarod akkor azon tárolod a legfontosabb fotóidat, zenédet (és ha esetleg a géped elromlik akkor sincs gond). A külső vinyók hatalmas tárolókapacitásúak, sokkal nagyobbak mint a pendrive-ok.

 

CD, DVD (tudjuk, kicsit retro)

Tudjuk, hogy kicsit retrok a CD és a DVD lemezek, de van egy nagy előnyük: nem tudod őket letörölni. Ugye elolvastad a felső kettő ötletünket, a pendrive-ot, és a külső vinyót? Mindkettőt, akár egy rossz mozdulattal, vagy egy pillanatnyi nem odafigyeléssel letörölheted, és teljesen mindegy mi volt rajta, az már a múlté. A CD, és a DVD azért jobb, mert bár nem „öreg” cuccok, de már retrónak számítanak. Nagy előnyük viszont, hogy letörölhetetlenek, és extra alacsony az áruk.

 

Memóriakártyák

A memóriakártya egy kártya alakú hordozóeszköz: modern, gyors, kitűnő az ár érték aránya. A memóriakártyára ugyanúgy tudsz képeket, zenét, bármilyen adatokat másolni mint egy pendrivera, vagy éppen dévédére. Nagyon különbözik viszont abban, hogy ez eszközfüggő: telefonokba, tabletekbe valók. Ha 12-20 éve közti gyereked van, akkor 100%, hogy egy memóriakártyával meg tudod menteni a karácsonyt.

 

Toner, tintapatron

Ha van otthon printeretek, vagy olyasvalakinek keresel, akinek van, akkor jó megoldás, mert sokan vannak akik ezt nem veszik meg maguknak. Kicsit macerásabb beszerezni mert utána kell nézned, hogy milyen eszközbe, melyik való, de az öröm nagy lesz, hiszen nem tonert, patront ajándékoztál, hanem a lehetőséget arra, hogy printelni tudjon a megajándékozott. Tonerért, patronért ide kattints: https://patronbirodalom.hu/

 

 

Persze ezen az 5 ajándékon kívül még van több ötletünk karácsonyra. Itt nézz szét: https://patronbirodalom.hu/