info@patronbirodalom.hu h-p 8:00-17:00 (96) 401 000 20/432-5310
Kosár [ 0 termék ]
A kosár üres.

Szülinap és a Patronbirodalom

Bár nem árulunk lila héliumos lufit 40-éves lettem felirattal, sem last minute utazásokat, nincs plüss unikornisunk, sem távirányítós autónk, mégis érdemes benézned hozzánk ha szülinapi ajándékot keresel. Máris elmondjuk miért.

 


 

 

 

 

Termékajánló helyett

Ha marketing szempontok alapján írnánk ezt a cikket, akkor most mondatonként lenne benne legalább kettő link, hogy éppen mit kellene (szerintünk) venned valakinek szülinapjára tőlünk, de nem teszünk ilyet. Egyrészt azért nem, mert nem termékekben gondolkodunk (ezt mindjárt elmondjuk hosszabban is) másrészt azért, mert valóban nem klasszikus szülinapi ajándékokat forgalmazó cég vagyunk. Ettől még rengeteg, hasznos szülinapi ajándékot tudsz tőlünk rendelni cégként, és magánszemélyként is. Máris mondjuk mit, de előtte elmondjuk, hogy miért nem gondolkodunk termékekben.

 

Ezért nem termékekben gondolkodunk

Képzeld el, hogy bemész egy boltba, elmondod az eladónak, hogy valakinek a szülinapjára szeretnél vásárolni meglepetést, erre az eladó széles mosollyal a kezedbe adna egy Barbie babát. Vagy éppen egy vízhőmérőt, esetleg egy búvárszivattyút. Nyilván meglepődnél. Éppen ezért mi sem tesszük ezt az online világban.

Nem terméket ajánlunk neked hanem termékcsoportokat. Nem azt mondjuk, hogy – szerintünk – vásárold meg ezt a díszzacskót, hanem azt mondjuk, hogy nézd: ha ide kattintasz akkor szuper díszzacskókat látsz (huhh, de bonyolult szó), legyen ajándéktáska, ezekből ki tudod választani azt amire szükséged van.

Vagy azt mondjuk: ha tudod, hogy akinek vásárolni fogsz kreatív, akkor kattints ide, mert ezen a linken több százféle kreatív, és hobbi kelléket találsz (kreatív papírokat, filceket, gyurmákat, matricákat)

 

3 termékkör szülinapra.

Bár máris mutattunk kettő termékkört  (az ajándéktáskákat, hogy az ajándékot stílusosan csomagold be, és a kreatív hobbitermékeket) de még van legalább 3 olyan termékkörünk amelyiket ajánljuk a figyelmedbe, ha szülinapi ajándékot keresel.

Szerintünk ilyen termékek a nyomtatóink. Nyomtatóra szinte mindenkinek szüksége van, és a legtöbben nem veszik meg maguknak, pedig hasznos. Nézd meg őket itt: Tintasugaras nyomtatók

Teljesen mindegy, hogy utángyártott, vagy eredeti a toner, ha már van valakinek printere (és használja) akkor nagyon hasznos ajándék lehet egy toner, patron.

Van egy elsőre elcsépeltnek tűnő, mégis hasznos termékünk, az egyedi naptárjaink. kattints, és nézd meg, ha valakinek az év vége felé van a szülinapja, vagy akár karácsonyra is szuper ajándékok lehetnek: Egyedi naptárak 40 féle mintával

 

Ha pedig a teljes kínálatunkban néznél szét szuper ajándékokért, akkor kattints, és nézz be hozzánk: Patronbirodalom webáruház